• Billede verifikation
  • Ingen løbende udgifter eller abonnement
  • Betjening via pc eller app
  • Tilsluttes router
Præsentation af Trueguard Smart IP
TrueGuard SmartIP er en internetbaseret alarm, der betjenes ved hjælp af din smartphone, tablet eller PC. Det betyder, at du til enhver tid kan til- eller frakoble alarmen online. SmartIP sender også SMS til op til 6 modtagere, hvis alarmen aktiveres og den kan ligeledes sende SMS ved statushændelser som til- og frakobling, batteristatus samt strømsvigt. Den kan også tilkobles i både SKAL-sikring og FULD-sikring. TrueGuard SmartIP udmærker sig ved, at der kan tilsluttes PIR bevægelsessensorer med indbygget kamera, der tager billeder, når den aktiveres. Derudover er det ved hjælp af din smartphone, tablet eller PC muligt at få tilsendt et øjebliksbillede fra din fotosensor som E-Mail eller til app på smartphone.
Trueguard Smart IP tilbehør

Med det store tilbehørsprogram kan du sammen-sætte en alarmløsning der passer til lige netop dine behov. Alarm løsningen kan indeholde op til 20 enheder.

Sortimentet omfatter bl.a. bevægelsessensorer, dør/vindueskontakter, røgalarm og sirener, så du trygt kan sove om natten. Med de smarte tænd/sluk moduler kan du via TrueGuard App nemt betjene dine 230v apparater.

Betjenings enheder

Sensorer

Tilbehør

Brug Rabat koden henningjensen10 når du bestiller på

 www.TrueGuard.dk

og få 10% rabat

Køb → Hent → Monter